Toiminta

KÄPA FANIT ry. esittäytyy!!!

Joukko entisiä pelaajia, pitkäaikaisia toimihenkilöitä ja kannattajia saivat vuonna 2008 loistoidean ja perustivat Käpa Fanit Ry:n. Tukijoiksi saimme mm. PaintPrint -painon ja Käpy Grillin.

Tavoitteena on toimia yhdyssiteenä Käpylän Pallo ry:n aikuis- ja juniorijoukkueiden sekä kannattajien välillä, edistää ja vahvistaa jalkapallo- ja fanikulttuuria myönteisessä hengessä alueella.

Yhdistyksen jäsenten pyrkimyksenä on pitää hymy korvissa ja tehdä toiminnasta hyvän asian puolesta mielekästä ja kiinnostavaa. Sanontahan on, että yleisö on kahdestoista pelaaja kentällä. Toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi uudet jäsenet rohkeasti toimintaan mukaan. Jäsenenämme on mm. ex. kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki, joka itsekin pelaa Käpan ikämiessarjassa.

Pyrimme tukemaan joukkueita myös taloudellisesti mahdollisuuksiemme mukaan, enenevässä määrin toiminnan laajetessa.

Taloutemme muodostuu mm. fanituotteiden: boxereiden, t-paitojen, pinssien ja huppareiden myynnistä, sekä erilaisissa tilaisuuksissa työskentelystä.

Jokavuotiset perinteet koostuvat mm. yhteen edustusjoukkueen vieraspeliin matkustamisesta ja ratki riemukkaasta faniristeilystä.
Matseja on käyty katsomassa mm. Mikkelissä, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa ja Hyvinkäällä.

Logomme on suunnitellut entinen käpyläläinen Taija Ikonen- Nyberg.

[Fanit] [Toiminta] [Yhteystiedot] [Tapahtumia] [Fanituotteet] [Kuvia]